Retoucheren breuk

Na het afronden van de vierjarige Conservering & Restauratie opleiding aan de Universiteit van Amsterdam en tijdelijk bij een atelier in London gewerkt te hebben werk ik sinds 2018 als zelfstandig restaurator gespecialiseerd in metalen kunst- en designobjecten, enkele voorbeelden hiervan zijn te zien in het portfolio. De objecten waar ik aan werk zijn zeer divers en van zowel particuliere eigenaren als instellingen. Dit kan zowel op locatie als in mijn eigen studio plaatsvinden. Naast de restauratie van objecten ben ik ook beschikbaar voor het maken van passende steuntjes, montage, conditierapportage en onderzoek.

LinkedIn

Werkwijze

Als u een object heeft dat u graag zou willen laten restaureren, of wellicht heeft u vragen over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen per e-mail of telefoon. Het werkt het beste als u met het te restaureren object naar mijn atelier komt, mits dit natuurlijk hanteerbaar is. Vervolgens kunnen we bespreken wat het probleem is en wat u verwacht van de restauratie. Vervolgens kunnen we bekijken wat de mogelijkheden van een restauratie zijn, maar ook de eventuele beperkingen. Het is belangrijk dat de verwachtingen over hoe het object er na restauratie uitziet min of meer gelijk zijn. Ook tijdens de restauratie kunnen er dingen naar voren komen die in eerste instantie niet duidelijk waren. Als dit het geval is zal ik contact opnemen om het vervolg van de restauratie te bespreken en of dit eventuele veranderingen in de uitkomst teweeg brengt.

 

 

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via e-mail of telefoon, of door een bericht te sturen via de contactpagina.